Flytt på gång

Ja, då var det dags att packa kartongerna och flytta igen då.  Jag driver ju en fönsterputs i sollentuna så detta kommer göra att jag kommer kunna ta fler jobb i den regionen.  Det som är bra med just att putsa fönster i sollentuna är hur himla fint det är där. Och knappt nergånget alls. Det finns flera olika områden också som jag speciellt gillar att putsa i.

Edsberg – här är det ju superfint för det ligger nära Rösjöskogen. Det finns även ett fint motionsspår jag brukar springa efter jag putsat där.

Helenelund – Ah, helenelund lixom, alltid speciellt att åka förbi här när man åkte pendel när man va lite.

Häggvik – Brukar kalla det Äggvik när jag va mindre pga dom gula husen, fortfarande ett skämt som håller.

Norrviken – stationen innan Rotebro, det är först här man börjar känna sig som hemma när man åkte pendel hem från bandyträningen i Hallonbergen.

Det som också är bra att det är nära Solna också. Som fönsterputsare i Solna har man väldigt många olika varianter på jobb, det är höghus, villor, lägenheter, busskurer osv. Jag har putsat väldigt mycket där. Där har du ju områden som Blåkulla, Skytteholm m.m som har väldigt mycket lägenheter där jag har putsat fönster tidigare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *