Fördelar med att köpa en elbil 2019

Fördelar med att köpa en elbil 2019
En elektrisk / hybridbil ger flera fördelar jämfört med ett konventionellt bensindrivet fordon. Det finns många anledningar att investera i elbilar. Jämfört med traditionella bilar är de mer miljövänliga, och du sparar pengar på alla sätt. De elektriska bilarna bidrar till att minska utsläppen, sänka bränslekostnaderna, förbättra bränsleekonomin och öka energisäkerheten.
Fördelarna med att köpa bil innebär stark prestanda, minskade utsläpp och hög energieffektivitet. Detta förutsätter ju att din bostadsrättsförening har laddstolpar / laddstationer till alla.

LÅG UNDERHÅLL OCH HÖG PERFORMATION:
Alla elektriska eller hybridfordon är de mest avancerade fordon, motorerna är släta och tysta, och de behöver lite underhåll jämfört med förbränningsmotorerna. Det är alltid roligt att ha en fantastisk körupplevelse med den här bilen och göra det lyhört med utmärkt vridmoment. I jämförelse med de gasdrivna motsvarigheterna är alla elfordon nya, och de är kopplade till laddningsanläggningarna som ger möjlighet att kontrollera laddning från en applikation.

Minskade utsläpp:
Minskningen av utsläpp, vilket medför minskat utnyttjande av bränsle är en annan fördel för alla el- eller hybridbilar. Eftersom de är beroende av ett uppladdningsbart batteri, när du kör ett elfordon, gör det inga utsläpp av avgasrör som är en huvudkälla till förorening i USA. Dessutom innebär det uppladdningsbara batteriet mindre pengar att spendera på bränslet, vilket innebär att all energi kan anskaffas lokalt och med hjälp av förnybara resurser, till exempel solpanel. I dagens lätta AEV-enheter finns det en förbättrad teknik för batterier, vilket innebär att de kan konsumera från 25 till 40 kWh och köra upp till 100 miles. Om vi ​​antar att hybridbilen kan korsa nästan 3 miles per kWh, kan den resa cirka 43 miles till 1,00 dollar. Jämfört med att man antar att kostnaden för gasen är 2,50 dollar för varje gallon, kan ett normalt bensinfordon resa 10 mil till samma kostnad om den har en bränsleeffektivitet på 22 miles per gallon. Området som reste för en bränslekostnad på 1,00 dollar är nästan fyra gånger som en elbil.

ENERGIEFFEKTIVA:
Energieffektivitet är mängden energi som omvandlas till den faktiska styrkan från en källa till bränsle för att driva bilens hjul. I jämförelse med det konventionella gasdrivna fordonet är el / hybridbilen effektivare. Batterierna i det elektriska fordonet omvandlar 59 till 62 procent av energin till fordonets rörelse medan bensindrivna bilar växlar mellan 17 och 21 procent. Det innebär att laddning av batteriet i ett elfordon ställer mer för att driva fordonet i jämförelse med att det fylls på gaspumpen.

Vi vet alla att priserna på bensin är ganska rimliga, men det är billigt att ha en elbil eftersom el är billigare än kostnaden för gas. Det är aldrig sent att köpa en elektrisk / hybridbil som hjälper dig att känna flera fördelar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *