Topp 10 Salonger i Stockholm

Topp 10 Salonger i Stockholm

Stockholm har några av de bästa frisörerna och salongerna som du hittar i landet. Och i dessa tider, om du behöver en trimning eller vill gå för en stor hårförändring, är en bra frisör den största förutsättningen. Så vi bestämde oss för att göra lite scouting för att hitta de fem bästa salongerna som är värda att prova.

 

1) Salong Andreas

Salong Andreas är en traditionell barbershop som är öppen sedan 1979 och ligger på Götgatan, som är en av Stockholms mest trafikerade gator. Det är ett familjeägt företag och de erbjuder professionella tjänster i traditionell miljö, med mycket rimliga priser.

2) Persika Stockholm

Persika Stockholm har en mysig salongmiljö som automatiskt får dig att slappna av. De erbjuder alla typer av tjänster, från regelbundna frisyrer till förlängningar och till och med brudhår. Utöver detta är deras priser inte heller mycket orimliga.

3) Studio 81

Detta är en väletablerad frisörsalong som har några exceptionella stylister. De är kända för sin uppmärksamhet på detaljer, men de lyckas fortfarande ha mycket rimliga priser för de tjänster de har att erbjuda.

4) Hårcenter

Hårcenters salonger ligger i de mest framträdande platserna i stadens centrum. De erbjuder ett brett utbud av olika behandlingar som tillgodoser alla smaker, men priserna är löjligt låga. Om du letar efter det budgetvänliga alternativet, kolla inte längre.

5) Preston Hair

Robert Preston har alltid varit en efterfrågad frisör sedan han började. Hans arbete skryter av prestigefyllda mode namn som Elle och Vogue. Med efterfrågan kommer höga priser, men hans lag är också mycket skickliga och du är skyldig att få en fantastisk frisyr.

6) Noir

Noir erbjuder en ganska exklusiv lounge känsla och är värd ett handplockat lag som kan skräddarsy behandlingarna för varje kund och deras individuella stil. Du hittar frisörer med stor kreativ inspiration och massor av erfarenhet från show och set. De gör allt här, från skär till hårförlängningar, på deras trendiga salong här på Regeringsgatan, och du förstår varför de anses vara en av de bästa.

7) Salong Zouri

Stylisterna på SalongZouri arbetar med ammoniakfria produkter, vilket gör dem till ett mer miljövänligt och trevligt företag. Rekommenderas också är salongens huvudspa som är bunden att vara en av de mest himmelska upplevelserna du har haft på ett tag

8) Kameleonten

Kameleonten osar med lyx, direkt från salongens välkomnande känsla, ner till produkthyllorna själva, och inte minst, frisören själv. Salongen erbjuder allt från en tvätt och torkning, till speciella fixar för fester samt subtila hårförlängningar. Och anpassade smarta stylingtips för hur du ska behålla din frisyr så bra hemma.

9) PM Stockholm

Denna frisörsalong, som öppnade sina dörrar 2016, har en mycket trevlig och mysig känsla – du har möjlighet att sitta på en chesterfieldssoffor samtidigt som du väntar på din tid. Innehavaren av anläggningen, Martin Löf, har enorm erfarenhet under sitt bälte och har också klippt och stylat hår för show, photoshoots och reklam. Han och hans frisörteam, erbjuder färg och stilar över alla olika prisklasser, baserat på deras respektive erfarenheter.

10) Bebas hår och skönhet

Denna salong drivs av den populära frisören och frisören Beba Jonsson, som är känd för att ha stylat tävlingshåret för tv-showen “Let’s Dance”. De gillar att skräddarsy alla behandlingar till den enskilda kunden och deras respektive klippningar, och färgen tar tillbaka kunderna för mer.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *