Den nya sortens ögonbrynbehandling

3D ögonbryn är en ny innovativ ögonbrynbehandling som gör vågor i kosmetologvärlden. Det görs huvudsakligen av microblading, som är som en halv-permanent tatuering utförd med ett speciellt blad bestående av flera minsta nålar doppade i bläck. Nålens slag sträcker sig under dina befintliga hår, 1-2 skikt i huden, och de förbättrar vad du redan har. Låt oss diskutera några fördelar som du får från 3D ögonbrynsskulptering.

1. Det kommer att spara dig tid varje dag

För flera kvinnor är det en daglig praxis att spendera 15 minuter varje morgon, fylla i ögonbrynen, göra din eyeliner, etc. Beroende på dina skönhetsbehov ökar också den minsta tiden du spenderar. Om du har mycket små och tunna ögonbryn, blir du lättad eftersom micro blading dig att hoppa över den delen av din morgonrutin. Du får automatiskt extra 15 minuter varje dag!

2. Det sparar lite pengar

Beräkna hur mycket du spenderar på ögonbrynsprodukter varje år samt borstar och fixers? Lita på oss när vi säger att microblading är en investering. Eftersom det kanske inte är billigt i början, kan det ta upp till ungefär 3 år. Så småningom får du tillbaka alla pengar som du spenderar på smink!

3. Få nya och naturliga ögonbryn

Microblading ser normalt ut väldigt naturligt, vilket ger människor tunna och glesa ögonbryn, en naturlig och stark ram för sina ansikten. En bra uppsättning ögonbryn är avgörande för att skilja dig från resten och ger dig trevliga funktioner som blir det första som någon ser när de först tittar på ditt ansikte.

4. De kan vara upp till 3 år

Microblading är inte ett permanent förfarande. Dess tydlighet varierar från person till person och i bästa fall kan det ta upp till 3 år. Därefter kan du helt enkelt välja att få proceduren igen, eller till och med göra ytterligare förändringar i dina ögonbryn om det är möjligt.

5. Ingen regelbunden underhåll behövs

En av de bästa sakerna med microblading är att när du får proceduren, och du går igenom läkningsprocessen, kan du nästan glömma det och fortsätta ditt liv som du skulle ha utan det. 3D ögonbryn får inte smutsas eller smutsas ut. Du kan också besöka bastur, gå och bada, träna, torka dina ögonbryn igen och igen, allt i det gemensamma gymnasiet.

6. Det gör inte ont så illa

Du behöver inte oroa dig alls om mikrobladen. Standardproceduren är att använda aktuella aktuella salvor istället för lokalbedövning, och salvorna fungerar som underverk och du borde verkligen inte känna någon smärta.

7. Det är väldigt säkert

Microblading är ett mycket säkert förfarande, när det utförs av en licensierad och professionell tekniker. Det finns några risker förfarande, men riskerna är minimala jämfört med alla fördelar längs linjen!

8. Nya ögonbryn på under 2 timmar

Behandlingen är bara ca 1,5-2 timmar och därefter får du omedelbart gå hem för att flaunt och sporta dina nya ögonbryn genast!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *