Mer företagande – grym fönsterputs!

Bästa fönsterputs i Stockholm

Mitt företagande tar inte slut där utan jag har också startat Stockholms bästa fönsterputs.
Mitt mål med det företaget är att vara den bästa och trevligaste fönsterputsaren i Stockholm.
Jag vill alltid att mina kunder ska vara 100% nöjda med mitt resultat. Därför ger jag också en garanti på det arbete jag utför hemma hos kunderna. För jag ger mig inte förrän alla är 100 procent nöjda.

Det viktiga för mig, då detta är ett serviceyrke, är att komma på utlovad tid och vara supertrevlig.
Självklart är resultatet av själva putsjobbet också viktigt men att putsa fönster är ingen kärnforskning. Bara man har rätt grejer och rätt medel så kan alla göra det. Dock går det självklart snabbare för mig än för gemene man att putsa.
Det kunden kommer ihåg är om man varit trevlig, tillmötesgående och social.
Självklart får man alltid läsa av situationen precis som när man är taxichaufför. -Vill den här personen prata med mig? Eller ska jag bara göra mitt jobb och dra?.

Man får helt enkelt ha lite fingertoppskänsla i det hela.

Min hemsida är grym

Min hemsida är grymt snygg och byggd efter mina önskemål. Det som tog tid var att göra prisformuläret. Men nu när den är klar så är det superenkelt för alla att kunna räkna ut sitt pris direkt på min sida.
Det är Wonderbird AB som byggt min sida och jag anser att de är bästa webbyrån i Stockholm och Östermalm.

Vad är viktigt när man putsar fönster då? Jo för mig är det att ta det lugnt och inte stressa. För gör man något snabbt och stressigt så brukar också resultatet bli hafsigt och slafsigt. Det är viktigt att inte söla ner hemma hos kunden. Att lämna små fläckar eller pölar med vatten när man lämnat stället är inte ok. När jag lämnar ska det vara spotless, alltså helt fläckfritt överallt.

Sen är det också självklart viktigt att själva putsningen blir snyggt genomförd. Det ska inte finnas några ränder på rutorna och den ytliga smutsen ska vara borta.

En sak som många tror sig “ingå” i fönsterputsen är att hela fönstret ska bli skinande rent. Oavsett hur smutsigt eller gammalt det är. Och där tänker ju många fel. Jag är ju där för att PUTSA glaset. Inte renovera eller restaurera det.
Som nu i somras till exempel så har det ju varit extremt varmt. Det har inneburit att det hos många av mina kunder har liksom “bränts” fast smuts i glaset. Och det går liksom inte att få bort. Jag har till och med provatm ed T-röd hos en kund som gnällde. Men det biter inte.

Vad behöver man tänka på som kund?

Så det man som kund måste tänka på är att faktiskt rengöra eller putsa sina fönster 2 gånger per år. Jag brukar rekommendera att man göra det innan sommaren. Ungefär runt maj-juni när kommunen sopat gatorna från vinterns grus och damm. Då får man bort det mesta av smutsen och det ligger inte kvar på fönstret med risk för att “bränna” fast.

Man behöver dock inte putsa emellan två gånger per år. Jag tycker att man kan göra det en gång.

Det är också viktigt att kunden plockar bort lampor, blommor och annat från fönstrena innan putsaren kommer. Det ingår sällan att vi gör det åt kunden. Åtminstone inte hos mig. Jag tar 150kr i bortplockningsavgift.

Vad använder man för material?

Jag använder material från Ettore och Unger. Beroende på vilket jobb som ska utföras. Sen använder jag alltid miljöklassade medel för att ge mitt till miljön.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *