Gästbloggare: Nagelproffset Lisa Silfverala

Inledning

Idag tar vi oss ytterligare ett steg närmare nailart och nailarprodukter. Fördjupar oss i den oändliga och saliga samling av produkter som tycks vara en del övermäktigt. Men för oss nagelnördar älskar vi alla typer av nagelprodukter, nailart och Swarovskikristaller. För en lekman kan det säker tyckas vara nördigt och onödigt. Man får höra allt som ofta att har inte du tillräckligt med nagelproduter, hamstrar du, äter du nagelprodukter osv…. Ja, jo…det kan man tro att vi/jag gör, men det är högst ofrivilligt i så fall. Inte vill vi väl mätta våra magar med nagelprodukter. Nä, känns väldigt bortkastat när det ända man vill göra är att pimpa naglarna och göra en massa nailart. Fast varför inte göra en egen kostcirkel fast till naglarna. Dela upp nageln i en cirkel och dela in den cirkeln i 4 deklar, vi kan döpa den till nailart cirkeln. 4 fjärdedelar som får motsvara en sund nagelcirkel.

Huden ska vara fin

Hade varit något att hålla utbildning i. Hur håller du din nagel sund och fin, jo använd dig av nagelcirkeln…. Mest troligt skulle det komma folk med ”kramasigsjälvtröjor” och spärra in en i en vadderad cell. Men kan fasiken vara värt det, bara jag får med mig mina nagelprodukter, swarovski mm. Man kan väl driva sitt företag i en cell? Det sägs ju att psykopater har en stark kreativ sida som den oftast gör utlopp för på de mest konstigaste sätten och ställena, inte för att jag menar nu att vi nagelterapeuter är ett knippe psykopater som irrar runt och gör nailart i ”kramasigsjälvtröjor” i celler eller andra märkliga platser. Hur slingrar jag mig ur detta nu då? Nu målade jag nog in mig i ett hörn av ordbajs som jag inte riktigt vet vart det kommer barka hän. Så vi byter kvickt riktning och ger oss in i Swarovski Sverige och dess avlånga land.

Swarovski Sverige

Så Swarovski Sverige du kära fosterland. Vi bör nog ändra texten i ”Du gamla du fria” till ”Swarovski Sverige, du fina sprakande och gnistrande fosterland”. Blir betydligt mer tryck i den texten. Vi pimpar upp folkdräkterna med att göra nailart med Swarovski. Dessa dräkter behöver ju en riktigt ordentligt ansiktslyft. Ser ju ut som ett gäng borttappade fogdar från 1600 kallt. Vi lever ju på 2000-talet och borde väl ändra och uppdatera modet på den biten med tycker jag. Och varför inte då även pimpa upp dessa dalahästar när vi ändå är i farten. Tänk dig en dalahäst i swarovski och nailart ända ut i mulen. Snacka om att det skulle sälja stort. Då kommer Swarovski Sverige hamna i varje dalmas stuga, vi kommer sälja nagelprodukter in i var ända barkstuga. Sömmerskorna kommer ha fullt upp med dekorationsarbete med swarovski, kolla in vart ända youtube klipp som finns om nailart och skvätta falu rödfärg och barkbröd är ett minne blott. Ju mer jag tänker på det, ju mer lysande idé känner jag att det blir.

Historien

Sedan när våra barn – barn – barn – barns – barn läser historia i skolan, så kommer dom bli så mäkta imponerade över att Swarovski Sverige uppdaterade antiken till det moderna samhället där nailart ersatte knätoffsar, näverkondomen och pagen till ett dynamiskt och högt uppskattat mode. Jag ser faktiskt redan nu hur en stor staty i varje stad görs i swarovski på oss och vårt företag, nagelprodukter är större än oljeindustrin och Dubai framstår som Leos Lekland. Alltså hör du hur mäktiga vi är, eller ja, vi är på väg dit i alla fall. Tänk på det när du hör Moonflair AB, Swarovski Sverige, det är vi det. Number one.

Vilka tre nagelprodukter – nailart produkter kan jag inte leva utan? Swarovski, paint och glitter. Skulle kunna göra listan längre, men nu fick jag tydligen enbart välja tre stycken nagelprodukter. Dumt med dedär reglerna. När det handlar om nagelprodukter och nailart så ska det inte finnas så dumma påhitt som ” Du får bara väja tre ”, vem kommer ens på något så rikskorkat? Det är ju omänskligt att ställa ett liknande krav att bara få välja tre! Nä, utvisning i straffbåset är vad som borde införas. Straffbåset, vad det nu är, men det leder in mig på en annan sak som måste pimpas upp med nailart och Swarovski. Ishockeyklubbor. Alltså hur tråkiga är de inte att titta på? Skulle garanterat titta mer på hockey om klubborna hade fått sig en omgång nailart och kristaller från Swarovski Sverige. Tror det skulle dra in fler kvinnor i sporten som det så fint heter. Om det nu har svettkristaller på näsan, kan de väl ha äkta fina swarovski på klubban.

Lite klass, tack.

Lite klass tack, det är vad jag önskar i dessa mansdominerade sporter. Man gör en egen kategori i Moonflair AB webbshop, en flik som heter ”manligt” och där kan man sälja nagelprodukter, nailart och swarovski till den så tuffa och manliga kunden som vill bejaka sin kvinnlighet. Alltså, jag går av på mitten. Hade ju varit sjukt kul att se grabbarna klippa en bärs och shoppa loss. Jag lämnar det hela till fantasin och avslutar denna ordbajs del 4 med ett rungande HEJDÅ!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *