Fönsterputs i Stockholm

Nu är det dags!

Nu var det ett tag sen det uppdaterades här på lilla bloggen. Och lite roliga nyheter är att min fönsterputsfirma nu även är verksam i flera områden i Stockholm.
Så nu levererar vi skinande fönsterputs i Sundbyberg och även fönsterputs i Bromma.

Vi vill rikta oss till ännu fler delar i Stockholm och kommer fortsättningsvis arbeta för det.

Efterfrågan på fönsterputs är alltid hög med tanke på dess komplexitet när det kommer till att få det riktigt fint hemma. Vi på ME Fönsterputs vill ju att du ska “se bra ut” och med det menar vi ju att DU ska se bra ut när du har besök hemma. Men också att du kan se bra ut genom fönstret. Det har ju blivit vår slogan.

Mycket roligt som händer

Senast här om dagen var jag hemma hos en kund som inte hade så värst smutsiga rutor. Dock hade hon problem med att få bort vissa ränder. Hon använde så klart en vanlig skrapa som man köper på IKEA, typ den här fönsterskrapan.
Och då blir det helt klart svårt att få till ett bra resultat.
Kunden frågade också vad jag använde för medel och egentligen är ju det bästa att använda för hemmabruk YES. Men de har tappat sin miljömärkning och där är jag själv väldigt hård med att använda miljöklassade medel. Både för min egen skulle, men också för miljön. Det kan du läsa mer om här.

Vi hade också vår första återkommande privatkund vilket är extra roligt efter det är det ultimata kvittot på att vi lämnar ett bra jobb bakom oss.
Det är väldigt komplexa lägenheter att putsa, de har väldigt många balkonger och alla är i glas. Det gör det så klart ännu svårare och jobbigare för privatpersonen själv att putsa. Men där hjälper vi så klart gärna till!

fönsterputs bromma

Nästa steg blir att utveckla fönsterputsande till fler orter. Och nästa sikte blir Solna och Sollentuna som är de som ligger närmast kontorsadressen i Bromma.

Framtiden är ljus

Det är också på gång att vi ska ingå ett samarbete med en arbetsgivare i Stockholm som vill erbjuda våra tjänster till sina medarbetare, detta i syfte att vara en så bra arbetsgivare som möjligt. Så det lilla erbjudandet kommer strax att vara tillgängligt. Vi hoppas på ett långt och lyckat samarbete.

Till sist ser jag fram emot våren då vi hoppas kunna hjälpa ännu fler privatpersoner och företag med att kunna se bra ut. Våren är den säsong där det är som mest högtryck på våra tjänster. Hösten brukar också vara bra då de som “missat” att boka sin fönsterputs under våren märker att de knappt kan se ut längre. Så vi går en spännande framtid till mötes men hoppas så klart att vi hinner med lite semester under sommaren också.

Avslutningen

Nu blir det att samla ihop att verktyg och hinkar och göra sig redo för både nya utmaningar och fönsterputsjobb.
Tvätta alla trasor och se till att allt är tipp topp inför kommande arbeten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *