Tips på barberare

Utseendefixering eller bara se bra ut

Jag är väldigt mån om att alltid ser representabel ut, både på jobbet och privat. Därför har jag letat med ljus och lykta efter en bra barberare.
Till en början försökte jag hitta något bra i närheten av jobbet så man kan smita dit under lunchen eller så. Men det är svårt när det blir så begränsat.
Så jag har vidgat vyerna och scannat resten av Stockholm också och har ni äntligen hittat en frisör eller barberare jag är supernöjd med. Valet landade på Barberare Stockholm som varje gång har levererat det resultat jag alltid strävat efter.

Vad var så bra?

Jag kände mig direkt extremt välkommen i deras lokaler och kunde slappna av medan jag väntade på min tur. Det fanns massor av tidningar att läsa men också en darttavla och biljardbord om man ville sysselsätta sig under tiden. Det var en otroligt härlig atmosfär där inne och flera som redan var klara hängde kvar och bara tog det lungt en stund.
Det var skön stämning bland personalen och alla kunder såg lika avslappnade ut som jag, vilket är skönt med dagens hektiska tempo.

Han som klippte mig senast heter Rolf och har varit barberare i över 25 år. Här är en bild på honom.

barberare Rolf i Stockholm

Han var riktigt bra och lyssna både noga och intresserat på vad jag hade för vision och bild framför mig på resultatet.

Material verkar vara en viktig del

Jag la märkte till att de bara använde produkter från American Crew vilket kändes bra eftersom det är ett välkänt märke som jag själv använder hemma. Sen använde de självklart riktiga barberarverktyg som kniv och riktig trimmer. Jag brukar ofta fixa till skägget varje gång jag klipper mig, det är en extra skön lyxkänsla. Annars trimmar jag till det själv hemma.
Jag tror det var en sån här barberarkniv han använde.

Lokalen var också superhärlig

Jag, liksom många andra, stannade kvar en stund efteråt bara för att hänga ut och ta det lite lugnt. Jag spelade lite PS4 som de hade ståendes. Tog en kopp kaffe och läste i en tidning. Sen surrade jag lite till med ägaren av salongen. Han var också jättetrevlig och berättade att han hade öppnat salongen för 7 år sedan och kände att han äntligen hittat rätt i sitt företagande.

Här är en bild på honom.

en bild på ägaren av barberare stockholm

Jag kommer gå till det här stället flera gånger och känner redan nu att det blivit “min” frisör och barberare. De var så trevliga allihop och man kände sig verkligen som en i gänget.
När det kommer till att klippa män så är det lite av en konst. Precis som vanliga frisörer eller stylister. De måste verkligen lyssna på kunden och förstå vad denne vill ha ut av sin behandling.

Här fick man precis det, och det är ju det man betalar för. De har vunnit en återkommande kund i mig och jag hoppas verkligen jag kan gå det väldigt många fler gånger. Om inte för att klippa mig så för det fantastiska hänget i lokalen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *